Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Payas Çıkartması Yapan Atıç: Güçlü Türkiye İçin Desteğiniz Lazım

AK Parti Hatay 5. İl Kongresi'ne sayılı günler kala tek aday üzerinde mutabakata vardı.

Payas   A+a-

   AK Parti Hatay İl Başkanı görevine getirilen Av. Ahmet Atıç dün Payas’a gelerek, AK Parti Payas İlçe Teşkilatında kendini tanıttı, gönüldaşlarını ve dava arkadaşlarını pazar günü yapılacak olan kongreye davet etti. Atıç toplantıda, Türkiye’nin en yaşlı gençlik kolları başkanı iken, şimdi en genç il başkanı olacağını belirtti.

 

     Başkan Altan Başarılar Diledi

 

    AK Parti Payas İlçe Teşkilatına gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, “Sayın Atınç’a yeni görevinde başarılar diliyorum. Ahmet Atıç Bey’i biz İl Gençlik Kolları Başkanlığından beri tanıyoruz. Genç dinamik yapısıyla ve engin hoşgörüsüyle çok güzel ve başarılı bir yönetim sergiledi. Gençlerimizin geleceğini hazırlamak adına da faydalı çalışmaları oldu. İşin temelinden, hamurundan gelen bir kardeşimiz olması sıfatıyla da AK Parti’nin 13 yıllık icraatları ile gururlanırken, 2023’lerin yeni Türkiye hedeflerine ulaşmasında faydalı çalışmaları olacağına yürekten inanıyor, şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

    AK Parti Hatay Milletvekili H. Bayram Türkoğlu ise konuşmasında, “Adalet ve Kalkınma Partimizin Hatay 5. Olağan kongresini 28 Aralık 2014 pazar günü saat 10;00’da Antakya Kapalı Spor salonunda Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun da katılımıyla gerçekleştireceğiz. Güçlü Türkiye için desteğinizi bekliyoruz” diye konuştu.

 

    Hizmet Anlayışımızda Ötekileştirme Olamaz!

 

    AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Atıç ise konuşmasında; “Bizim hizmet anlayışımızda kesinlikle ötekileştirmek olmadı, olmayacak da. 28 Aralık günü bu görev biz tevdi edildiği andan itibaren tebrik ve teşekkürle uğraşmak yerine hemen sahada teşkilatlarımızla birlikte yerimizi alarak 2015 Genel Seçimlerine çalışmak bizim boynumuzun borcu. Hepinizi ailenizle, eşinizle, dostunuzla birlikte 28 Aralık 2014 Pazar günü saat 10;00 Antakya Kapalı Spor Salonunda yapacağımız kongremizde görmeyi arzuluyorum” dedi. Konuşmaların ardından, AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’a katkılarından ötürü plaket takdim ederken, partiye yıllarca emek veren AK Parti İlçe eski başkanları Yusuf Öz, Hasan Altınsoy ve Ahmet Aksoy’a da plaketlerini Başkan Bekir Altan verdi.

 

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar