Skip Navigation Links

“PARALEL DEVLET PAYAS'TA (!)”

Türk Eğitim Sen Payas Temsilcilik Başkanı Bayram Tufan Eroğlu; “Ülkemizde devletin resmi anlayışının ve resmi görevlilerinin dışında

Payas   A+a-

devlet işlerini yöneten kamudaki atamaları tayin ve terfileri yapan PARALEL DEVLET Memur Sen ve onun eğitimdeki kolu Eğitim Bir Sen sendikasıdır” iddiasında bulunarak Eğitim Bir Sen Payas Temsilcilik Başkanı D. Ali Aysal’ın Müdür Yardımcılığı atamaları için Payas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yerine kendilerine müracaat edilmesi gerektiğine dair üyelerine mesaj attığını belirtti.

    Türk Eğitim Sen Payas Temsilcilik Başkanı Bayram Tufan Eroğlu konu ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada; “Ülkemizde bir ''PARALEL DEVLET'' furyası aldı başını gidiyor. Yani devletin resmi yapılanmasının dışında oluşan bir yapının kendini devlet yerine koyarak devlet adına iş yaptığı atamalar yaptığı iddia ediliyor. Bu paralel yapının devletin resmi görevlilerinin dışında resmi işleyişin dışında bir takım güç odaklarından bir takım kişilerden emir alarak bu işleri bu atamaları yaptığı söyleniyor. Bize göre bu iddia kısmen doğrudur. Ülkemizde devletin resmi anlayışının ve resmi görevlilerinin dışında devlet işlerini yöneten kamudaki atamaları tayin ve terfileri yapan PARALEL DEVLET Memur Sen ve onun eğitimdeki kolu Eğitim Bir Sen sendikasıdır !

    Şanlıurfa Birecik’te Müdür Mülakat atamalarında FİŞLEME yapan bu PARALEL YAPI son icraatını ilçemiz Payas’ta gerçekleştirmiştir. Bu hafta yapılacak olan Müdür Atamalarını garantileyen bu yapı (!) önümüzdeki günlerde yapılacak olan Müdür Yardımcılığı atamaları için şimdiden kolları sıvamıştır.

   Şöyle ki; Payas’ta Eğitim Bir Sen Sendikasının Okul Temsilcileri okullardaki üyelerinin cep telefonlarına 07/11/2014 saat 08,52 de ''SENDİKAMIZ OKUL İCİ MD YRD atamaları için istişare yapılacaktır.. bu pazara kadar istekliler belirlenecek, bu hafta içi toplantı ve oylama yapılacaktır. isimlerin belirlenmesi için mesajlarınızı bekliyorum, aday olmak isteyenler için...D. ALİ AYSAL'' şeklinde mesajlar yollamışlardır.

    Olayın vahametini fark eden PARALELCİLER (!) daha sonra saat 09.18 de ''mesaj hatalıdır dikkate almayınız'' şeklinde mesaj yollamışlardır.

    Kendilerini Devlet yerine koyan, Milli Eğitim Müdürlüğünü hiçe sayan atamalar için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne değil de kendilerine müracaat edilmesini isteyen bu Paralel Yapının, devleti hiçe sayan hak hukuk tanımayan bu tutumunu, Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğünün, Payas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün, Onurlu Eğitim Camiamızın, Kamuoyunun ve Paralel Yapı Avcılarının (!) bilgisine sunuyoruz.

 Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL(Hatay),(DHA)

 


 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet