Skip Navigation Links

Hiçbir Ayrım Yapmadan Herkese El Uzatıyoruz

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Gündem   A+a-

 Sohbet şeklinde geçen ziyarette bazı açıklamalarda bulunan Başkan Savaş, Ortadoğu’nun ateş çemberi içinde olduğu bu dönemde toplumsal birlikteliğin bağlarının daha da kuvvetlendirilmesinin kentimize büyük fayda sağlayacağının altını çizerek, “Komşu ülkede yaşanan olaylar elbette bizleri çok üzüyor. Dileğimiz bu olayların bir an önce son bulmasıdır. Ülkemiz üzerinde de oynanıyor. Şunu herkes bilsin ki bu ülkenin birlik ve beraberliğine zarar vermeye çalışan kim olursa olsun, asla müsaade etmeyiz” dedi.

 

Sivil toplum kuruluşlarımızın, esnafımızın, muhtarlarımızın, kamu kurum ve kuruluşlarımızın birliğimiz çatısı altında toplanmasının kentimizdeki hizmet çıtasını yükselteceğinden şüphelerinin olmadığını vurgulayan Başkan Savaş, “Hatay'ın mozaiğine uygun olarak hizmetler yapmaya devam ediyoruz. Hatay'ın canlılığına canlılık katmak için siyasal, bölgesel, dini hiçbir ayrım yapmadan herkese el uzatıyoruz” dedi.

 

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin İskenderun’da olsun Hatay’ın tüm genelinde olsun yapacağı her hizmette destek olmaya hazır olduklarını belirtti.

Gerçekleştirilen ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet