Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Ahmet Davutoğlu hükümeti, emekliyi unutmuştur…

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) İskenderun Şubesi Mali Sekreteri Hüseyin Göde, 62. Hükümet Programı'nda,

Gündem   A+a-

 

    11 milyon emeklinin beklentilerinden söz edilmediğini iddia ederek, bu durumun üzüntü verici olduğunu ifade etti.

 

    Mali Sekreter Hüseyin Göde, yaptığı açıklamada, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından Meclis'te okunan programda, emeklilerin çok daha fazla yer alacağını umduklarını ancak emekli topluluğunun programı gördükten sonra karamsarlığa kapıldığını ifade etti. Kurnaz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

 

    "Sayıları 11 milyonu bulan emekli, dul ve yetimlerimiz her hükümet programı açıklandığında umutla ekranların karşısına geçer ve kendileri için ne gibi düzenlemeler, iyileştirmeler getirileceğine bakar. Birçok kez hayal kırıklığına uğrasak da bu huyumuzdan vazgeçmeyiz. Nitekim bu kez de emeklilerimiz umutlarını, beklentilerini başka bahara ertelemek zorunda kaldı. Öncelikle, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu tarafından kurulan 62. Türkiye Cumhuriyeti Hükümetimize gönülden başarı diliyoruz. Onların başarısı her şekilde bu ülkenin ve bu ülke insanının geleceğinin aydınlanması anlamına gelecektir.

 

    "11 milyon emeklimizin beklentilerinden hiç söz edilmeyen program, bizlerde derin üzüntü yaratmıştır. Yeni kurulan 62. Hükümet'e tekrar başarılar dilerken, emeklinin intibak ve promosyon beklentisini unutmamalarını, toplumun bu saygın topluluğunun beklentilerini karşılayacak bir müjdeyi ivedilikle kendilerinden beklediğimizi bir kez daha hatırlatmak istiyoruz"


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş