Skip Navigation Links

Adnan Vurucu’nun En Zor Anları..

Yeğeni Sezin Kurtoğlu’nun nikahını kıyan Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu’nun kalbi yerinden çıkacak gibiydi.

Magazin   A+a-

 

    Heyecanını davetlilerle paylaşan Adnan Vurucu, siyaset ve belediye başkanlığı yaşamının en zor anlarını bu nikah merasiminde yaşadı..

    Adnan Vurucu’nun En Zor Anları..

    Hatay’ın en önemli markalarından Belen Kurtoğlu Restoran’ın sahipleri Gazi Kurtoğlu’nun kızı Sezin Kurtoğlu, Anıl ailesinin yakışıklı oğlu Ömer Anıl’la İssos Otel’de düzenlenen muhteşem bir düğün töreniyle dünyaevine girdi.

     İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nde Doktora yapan Sezin Kurtoğlu ile Bilgisayar Mühendisi Ömer Anıl’ın düğün törenlerinde bölgenin saygın aileleri ile siyaset dünyasından bir çok önemli isim katıldı.

    Kurtoğlu ve Anıl ailelerinin büyükleri Seher Gül Kurtoğlu ile Gazi Kurtoğlu ile Mebrure Anıl ile Fatih Anıl, davetlileri kapıda karşıladılar.

    Heyecanlı dünürler Seher Gül Kurtoğlu ile Gazi Kurtoğlu ve Mebrure Anıl ile Fatih Anıl, gece boyunca kah sahnede oynayarak mutluluklarını dostlarıyla paylaştılar, kah masaları gezerek kendilerini en mutlu günlerinden yalnız bırakmayan dost ve akrabalarına teşekkür ettiler.

 

    Düğün töreninin en unutulmaz anlarından biri ise nikah merasimi oldu.

    Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu ilk kez birinci derece yakınının nikahını kıyacak olmanın heyecanını yaşıyordu. En az yeğeni güzel gelin Sezin Kurtoğlu kadar heyecanlı olan Belediye Başkanı Adnan Vurucu, mikrofonda konuşurken zorlandı ve nedenini de davetlilere açıklarken oldukça duygulanmıştı.

    Kızı kadar sevdiği yeğeni Sezin Kurtoğlu’nun nikahını kıymanın kendisi için büyük bir mutluluk ve şeref olduğunu belirten Adnan Vurucu, zorlansa da, fazlasıyla heyecanlansa da nikah merasiminin “Evet” yanıtlarıyla birlikte, mutlu çifti eş olarak ilan etti. Nikah cüzdanını yeğeni Sezin Kurtoğlu’na veren Adnan Vurucu’nun mutluluğu görülmeğe değerdi.

   Nikah merasiminin ardından mutlu çift ailelerinin tebriklerini kabul ettikten sonra objektiflere poz verirken, mutluluklarının ölümsüzleştiği karelerde gülümsemeleriyle dikkat çektiler.

    Tüm davetlilerin şıklıklarıyla göz kamaştırdığı düğün töreninde güzel gelin Sezin Kurtoğlu’nun ağabeyi İnşaat Mühendisi Süleyman Kurtoğlu ile ablası Avukat Sedef Kurtoğlu da gecenin en mutlu anlarını tüm davetlilerle paylaştılar.

 

 

 


Adnan Vurucu’nun En Zor Anları..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet