Skip Navigation Links

Ambulans Beklemeye son! DAS 444 12 80….

DAS Özel Sağlık Ambulans ve Cenaze Nakil Hizmetleri

Sağlık   A+a-

 Türkiye’nin heryerinde ambulans ve cenaze nakil hizmetleri konularında hizmet veren DAS, çaresizliğe önemli bir çözüm olarak büyük takdir topluyor…

Ambulans Beklemeye son! DAS 444 12 80….

“Dölekler Ambulans ve Cenaze Hizmetleri” adı ve logosu ile faaliyetlerine başlayan şirket, günümüzde “DAS Özel Sağlık Ambulans ve Cenaze Nakil Hizmetleri” adı altında hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor.

DAS bünyesinde her geçen gün artan ihtiyaç ile değişen sayılarda halen; 15 adet yoğun bakım, 65 adet acil yardım, 20 adet hasta nakil ambulansları ile 95 adet doktor, 180 adet sağlık personeli , 80 adet de sağlık dışı personel ( şoför portör, sekreter, hizmetli) görev yapılıyor.

DAS, ülke çapında sağlık bakanlığına hava ambulans hizmetleri vermekte olan SKYLINE şirketi ile Türkiye’de hava ambulansı ve taksi hizmetlerini kara ambulansları ile birleştiren ve güç birliği elde eden, çözüm ortaklığı oluşturmuş tek özel ambulans firması olarak hızlı, etkili ve profesyonel hasta nakli ve kurtarma konularında uzman bir firma. Bünyesinde SAT ve Özel harekat timlerinde çalışmış personelden oluşan Türkiye’deki tek özel medikal kurtarma timi DAS şirketine ait.

Yurt içinde ve dışında her noktaya gerek kara yolu gerekse hava yolu ile cenaze nakli ve cenaze hizmetleri şirketimizce yapılmaktadır. DAS OSGB, 2012 yılında kurulmuş olup, işyerlerine tam donanımlı ambulans ve eğitimli sürücüsünü kiralamanın yanında, iş yeri hekimi, iş yeri sağlık personeli, iş güvenliği uzmanı gibi personellerin temin edilmesi, iş yerlerindeki işçilerin ihtiyacı olan ilk yardım eğitimi ve sertifikalarının alınması, tıbbi tahlillerin ve taramaların yapılması gibi konularda faaliyet göstermektedir. DAS Şirketi, katı ve sıvı atıkların toplanması, ayrıştırılması ve dönüşümü, işyerlerinde yangın önleme ve söndürme tedbirlerinin alınması gibi konularda da faaliyetlerini sürdürmektedir.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (2) adet yorum var.
tamer yazıcı 13 Mayıs 2016 Cuma
merhaba ben istanbul buyuksehır beledıyesı saglık daıre baskanlıgında 10 yıldır ambulans hasta nakıl engellı ulasım diyaliz ve makam şoförlüğü yapmaktayım yaşım 33 hataya yerleşme nedenım yuzunden ayrılmak durumunda kaldım acaba orada iş imkanı bulabılırmıyım sizin bunyenızde çalışabilirmiyim numaram 05434543118 saygılarımla
İsmet Can KUTLU 4 Eylül 2015 Cuma
Bu kadar gösterişli reklamlar yerine çalışanların maaşlarını yatırsalar da bizi zor durumda bırakmasalar daha güzel bi firma olur bence.
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet