Skip Navigation Links

Gençlik Şöleni Coşkusu..

Süleyman Şah Gençlik Merkezi tarafından 8 Haziran Pazar günü ilk olarak yapılan Gençlik Şöleni çok yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Yaşam   A+a-

 

     Öğrenciler arasında yapılan yarışma etkinliği kıyasıya geçti. Birbirinden güzel yarışmaların yapıldığı şölende hem öğrenciler hem de katılımcılar çok eğlendi. Yapılan yarışmalar arasında; elma yeme, halat çekme, çuvalla zıplama, yumurta taşıma gibi yarışmalar yer aldı.

    Süleyman Şah Gençlik Merkezi karosunun hazırlayıp sunduğu ilahi ve Türk Halk müziği dinletisi katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

    Hatay Büyükşehir Belediyesi, Mehteran takımının gösterisi de katılımcılara çok güzel dakikalar yaşattı. Ayrıca ebru sanatı ve semazen gösterisi yapıldı.

    Yapılan etkinlikte katılımcılara etli pilav ikramında bulunuldu.

    Hatay Büyükşehir Belediyesi, Süleyman Şah Gençlik Merkezi Koordinatörü Yılmaz Bolat yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bu şölende gençlerin birbirleri arasındaki kaynaşma sağlandı. Eğitim dolu yoğun geçen bir yılın ardından öğrencilerimizin stresleri atmalarında çok fayda sağladı. Bu yıl ilk olarak gerçekleştirdiğimiz bu şöleni geleneksel hale getireceğiz” diyerek konu ile ilgili yaklaşımlarını aktardı.

 



Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet