Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Liseli Prensesler MEZUNİYET BALOSUNDA BULUŞTULAR…

İskenderun Kız Teknik ve Meslek Lisesi son sınıf öğrencilerine yönelik yapılan 2013 – 2014 Eğitim – Öğretim Yılı Mezuniyet Balosu Yelken Kulübünde ger

Eğitim   A+a-

 

   Mezuniyet coşkusu yaşayan İskenderun Kız ve Meslek Lisesi öğrencileri, sevinçlerini anne, baba ve öğretmenleri ile paylaştılar. Öğrencilerin kep atma töreni ardı ardına tekrarlanırken, 8. Gün Haber Grubu İnternet Editörü Demet Alvanli’de mezuniyet coşkusunu yaşayan isimler arasında yer aldı.

   “Her Branşta Çok İyiyiz…”

    Meslek Lisesi olarak sadece belirgin işler ile yoğunlaştıklarının zannedildiğini ancak her branşta çok iyi olduklarına vurgu yapan İskenderun Kız Teknik ve Meslek Lisesi Okul Müdürü İzzettin Akyıldız, yaptığı konuşmasında; “bir branşta iyiyken diğer branşı ertelemiş durumda değildik. O diğer branşında yüreğimize yüklenmesi vardı. Bizler dünyanın en kalite, en değerli, en yürekli hanım efendilerini ve geleceğin annelerini, kız kardeşlerini eğitim ortamları içerisinde geleceğe hazırladık. Onlarda bu bilince sahip olaraktan ister örgün eğitim olsun, ister yaygın eğitim olsun her şeyin farkındaydılar. Bazı zamanlar bu eğitim içerisinde sıkıntı çektiğimiz zamanlar oldu. Bu sıkıntılar herhangi bir öğretmen veya öğrencinin bireysel sıkıntıları değildi. Sistemsel sıkıntılardı. Bu sistemsel sıkıntıların layıkıyla, laik, demokratik, çağdaş bir Türkiye’de yüreği bütün bir şekilde aşılacağına inanıyorum” açıklamalarına yer verdi.

    Geceye Renk Kattılar…

    Gecenin ilerleyen saatlerine dek oyun pistini bir an olsun boş bırakmayan öğrenciler, mezuniyet sevincini doyasıya yaşadılar. 2013 – 2014 Eğitim – Öğretim yılına pasta kesimi ile veda eden öğrenciler, şıklıkları ile de geceye renk kattılar.

    “Bizleri Geleceğe Hazırladılar”

    Mezuniyet coşkusunun ayrı bir duygu olduğunu ifade eden Okul Öğrencilerinden ve 8. Gün Haber Grubu İnternet Editörü Demet Alvanli, kendilerine böylesi güzel bir organizasyon sunan Okul Aile Birliği Yönetimi ile okul yönetimine teşekkür etti. Okul Hayatı boyunca öğretmenlerinin kendilerini geleceğe en iyi şekilde hazırladığını söyleyen Alvanli; “gerek arkadaşlarımız gerek öğretmenlerimiz iyi ve kötü günleri geride bıraktık. Hep beraber bugün çok mutluyuz. Çünkü bir aradayız. Bizleri topluma faydalı birer birey olarak yetiştiren öğretmenlerimize şükran borçluyuz” dedi. Ayrıca her anlarını fotoğraf kareleri ile ölümsüzleştirmek isteyen öğrenciler, ailelerine de duygu dolu dakikalar yaşattılar.

 


Liseli Prensesler  MEZUNİYET BALOSUNDA BULUŞTULAR…   videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar