Skip Navigation Links

Payas’a Hizmeti Lütfü Savaş Engelledi!!!

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı eleştiri bombardımanına tuttu

Gündem   A+a-

 

     Hatay’ın Payas ilçesi Belediye Başkanı Bekir Altan, Kozludere Mahallesi altyapı temel atma töreninde yaptığı konuşmada halkın kafasını karıştırmak gayretinde olanlara sert çıktı.

     Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olan su ve kanalizasyon hizmetlerinin Payas Belediyesi tarafından bir sorumluluk duygusuyla yapıldığını belirten Bekir Altan, hizmette gecikmelerin önüne geçmek için altyapı hizmetini vermek zorunluluklarına dikkat çekti.

     Hatay’da toplam 4 biyolojik arıtma tesisinden ikinsin Payas’ta olduğunu hatırlatan Bekir Altan, TOKİ müjdesi verirken, aynı zamanda daha önce sözü verilen Payas Bölge Devlet Hastanesi projesinin sorulması üzerine de Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı eleştiri bombardımanına tuttu.

 


 

TOKİ için sarfettikleri çabadan bahseden Altan, 10 binin üzerinde müracaatın büyükşehirlerde dahi olmadığını hatırlattı ve TOKİ Başkanlığını da şaşırtan bu durum özetle anlattı.

     Vatandaşların Payas Bölge Devlet Hastanesi projesini sorması üzerine geçen dönemin Antakya Belediye Başkanı şu anda da Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı olan Lütfü Savaş'ı eleştiri bombardımanına tuttu.

     Seçimden önce Antakya Belediye Meclisi’nde görüşülen Payas Devlet Hastanesi projesinin Lütfü Savaş tarafından engellendiğini iddia eden Bekir Altan, hastane yeri için 100 dönüm arazi ayırdıkların ve imar planında göstermek için belediye meclisi kararı aldıkların belirterek, projenin, “Payas’a hastane yapmaya gerek yok” denilerek Lütfü Savaş tarafından engellendiğini ileri sürdü.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet