Skip Navigation Links

Karma Sergiye Yoğun İlgi..

Süleyman Demirel Anadolu Lisesi yılsonu karma sergi düzenledi

Eğitim   A+a-

 

    Dörtyol’da yaptığı sosyal, sanatsal, kültürel ve eğitsel çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Dörtyol Süleyman Demirel Anadolu Lisesi bu yıl da farklılığını ortaya koyan bir etkinliğe imza attı.

    Akrilik Resim Sergisi ve Biyoloji Projelerini içeren karma sergi dün Atatürk Parkı içerisindeki salonda beğeniye sunuldu.

     Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy, Atatürk Ortaokulu Müdürü Nejdet Fırat, Şehit Ayhan Say Anadolu Kız Meslek Lisesi Müdürü Ali Özkul, Ocaklı İlkokulu Müdürü Celal Dağlı, çok sayıda öğrenci velisi ve daire müdürlerinin katıldığı sergi açılışı saat 10;30’da gerçekleştirildi.

    Açılış kurdelesini okulun Görsel Sanatlar Öğretmeni Gizem Çimen Altıparmak ve Biyoloji Öğretmeni Hacı Erkek ile birlikte kesen Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk eğitime ayrı bir önem verdiklerini, bu manada fedakarca ve özveriyle görevlerini yapan öğretmenlerimizi de her zaman takdir ettiklerini belirtti.

    Süleyman Demirel Anadolu Lisesi Müdürü Ali Arslan’da yaptığı açıklamada; “Okulumuz öğrencilerinin yıl boyu el emeği göz nuru dökerek yaptıkları resimleri ile dünya ülkelerinin müşterek sorunlarına çözüm üreten biyoloji projelerimizi karma bir sergi ile yıl sonunda sunmak istedik. Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Gizem Çimen Altıparmak bu konuda oldukça fedakarca bir tutum sergiledi ve öğrencilere ders dışında da zaman ayırarak bu konuda hevesi ve yeteneği olan öğrencilerimizi teşvik etti.

    Biyoloji öğretmenimiz Hasan Erkek Bey’de benzer bir hassasiyetle ve özellikle küresel sorunları içeren konulara çözüm getirecek biyoloji projelerine öğrencilerimizi yönlendirerek hem bir bilinç hem de çözüm yöntemleri hakkında fikir sahibi olarak bunları çevreleriyle paylaşmalarına imkan tanıdı.” dedi.

    Konuşmaların ardından resim ve proje sergisi gezildi ve okul tarafından hazırlanan ikramlar sunuldu.

 


 

Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL(Hatay),(DHA)
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet