Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz’un Bir İncisi Erdinç Otel Birinci Yaşında..

Türkiye’nin en bakir denizi, ormanı ve doğasıyla Arsuz’un güzelliği dillere destan..

Yaşam   A+a-

Yeşilin ve mavinin her tonunun birbirine sarılmış iki sevgili gibi yansıyan büyüsü aklını başından alır herkesin..

Yeni ilçe olan Arsuz’la ilgili herkesin hayali vardı. O hayallerden birisi de, Arsuz’un önce Türkiye’de sonra da Dünya ülkeleri arasında turizm pastasından en iyi payı alan yerlerden birisi olmasıydı.

 

İskenderun’dan Kale’ye kadar uzanan 85 kilometre uzunluğunda eşsiz bir sahil bandı, ışıl ışıl geceleri, balık başta olmak üzere eşsiz yemekleriyle Arsuz bir başka..

Arsuz’u bir sevda bir aşk olarak gören herkes, gün doğumundan gün batımına kadar her anı yaşamak için yüzlercekilometre uzaklardan geliyor..

Bir başka batar güneş Arsuz’da.. Güneşin kızıllığının masmavi denizi kapladığı o birkaç dakika ise doyumsuz bir aşkla yaşanır.

Arsuz’da uzun yıllar önce yatırımlarıyla adından söz ettiren işadamı Münir Tultak, ilkeli, çalışkan ve dürüst kişiliğiyle hayallerini gerçeğe dönüştürenlerden oldu.

Çeşitli sektörlerde, Arsuz’a gelen yerli ve yabancı turistlere en kaliteli hizmeti vermek çabasında olan Münir Tultak, geçtiğimiz yıl hizmete açtığı Erdinç Otel’le büyük takdir topladı.

19 Mayıs 2014 tarihi itibariyle birinci yaş gününü kutlayan Erdinç Otel, güzel bir gecede önce otel müşterileri ve yerli turistlerin katıldığı canlı müzikle 2014 yaz sezonuna merhaba dedi.

20 adet 1+1 ve 10 adet de süit odası bulunan Erdinç Otel’de, büyük ve küçük yüzme havuzu ile restoran da bulunuyor.

Erdinç Otel’in bahçesinde hizmet veren cafe&bar ise canlı müziğin doyumsuz tadına ulaşmak isteyenler için ideal bir mekan olarak tasarlanmış durumda.

Cesur yatırımıyla büyük takdir toplayan Erdinç Otel işletmecisi Münir Tultak’ın çalışkanlığını, misafirperverliğini ise otelin hemen her köşesinde hissetmek mümkün..

Otelin müdüriyet ofisinde oturmak yerine müşterileriyle bizzat ilgilenmeyi tercih eden Münir Tultak’ın bu yaklaşımı ise tüm müşterilerin takdirini topluyor.

Gerçek bir aile oteli olarak hizmet veren Erdinç Otel, Arsuz’un muhteşem doğasını da yaşamak için ideal bir mekan..

Teraslarında yemyeşil bir doğa ile masmavi denizi izlemek için ise için Erdinç Otel’i tercih etmek yeterli..

 
Arsuz’un Bir İncisi Erdinç Otel  Birinci Yaşında..   videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş