Skip Navigation Links

Kışlaklılar Derneği İlk Programını Yaptı

Geçtiğimiz günlerde kurulan Kışlaklılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ilk programlarını gerçekleştirdi.

Yaşam   A+a-

 

     Geçtiğimiz günlerde kurulan Kışlaklılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Hatay’ın Kışlak mahallesinde kutlu doğum etkinliği düzenleyerek kurulduktan sonra ilk programlarını gerçekleştirdi.

      Sunuculuğu Kışlak Hacı Abdullah Cami İmam Hatibi Kamil Uğraşın yaptığı programda, dernek başkanı Mehmet Yetişkin yaptığı konuşmada “Böyle kutlu bir ayda kutlu bir programda siz hemşerilerimizle bir arada olmak bizlere onur veriyor. Daha öncede dediğimiz gibi biz tabela derneği değil hizmet derneği olacağız. Bunun gayreti ve çabası içerisinde olduk. Bundan sonra da hizmetlerimize ara vermeden aynı hızla devam edeceğiz. Bu programda bizlerden desteğini esirgemeyen siz fedakâr köy halkımıza yönetim kurulumuza bizleri kırmayıp buraya uzaktan yakından gelen misafirlerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

     Daha sonra programa konuşmacı olarak katılan Hatay İl Müftülüğü,Personel İdari Mali İşler Şube Müdürü Faruk Yaldız, Peygamberimiz (SAV) hayatından örnekler vererek onun ahlakını sünnetini ve hadislerini yapabildiğimiz kadar öğrenip yaşamalıyız” dedi.

    Günümüzden örneklerde veren Yaldız “İşçiler konusunda nasırlı ellerin öpülmesi gerektiği haklarının doğru bir şekilde alın teri kurumadan verilmesi lazım. Yaptığımız işlerimizde ne kadar samimiyiz ve hayatımızda gerçekten peygamber hayatını örnek alıyor muyuz? Bizim bugün en çok buna ihtiyacımız var” diye konuştu.

     Programa Yayladağı İlçe Müftüsü Mehmet Güneş, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Kalkan, Diyanet-Sen Hatay Şube Başkanı Hasan Urhan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet