Skip Navigation Links

Turizmin Önemine ‘Tiyatro’ İle Vurgu Yaptılar

İskenderun Kız Meslek Lisesi öğrencilerinin 15 – 22 Nisan Turizm Haftası münasebetiyle hazırladıkları tiyatro gösterimi büyük beğeni topladı.

Eğitim   A+a-


İskenderun Kız Meslek Lisesi Turizm haftası... paylaşan: 8gunhaber

 

   Okul konferans salonunda gerçekleşen etkinliğe İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu ile şube müdürleri, İlçe Turizm Bürosu Sorumlusu Özgür Durmaz ve veliler katıldılar.

    Yemek Yeme Yarışması…

    Sergiledikleri tiyatro gösterimi ile Turizmin önemine vurgu yapan öğrenciler performansları ile büyük alkış topladılar. Günün açılış konuşmasını yapan İskenderun Kız Meslek Lisesi Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Ders Öğretmeni Murat Tolga Eser, “Turizmin yılın bütününe hitap eden bir güzel hizmet olmasından dolayı önemini hepimiz biliyoruz. Biz öğretmenler ve öğrenciler olarak ortak isteğimiz yetişmiş eleman gücüne bizlerinde gerekli katkıyı sağlamaya çalışmaktadır” şeklinde konuştu. Yapılan konuşmanın ardından ‘Türkiye ve Turizm’ adlı slayt gösterimi izlettirilirken öğrenciler dans gösterileri sergilediler. Sona eren törenin ardından ise ‘Yemek Yeme’ yarışması düzenlendi.

 



Turizmin Önemine ‘Tiyatro’ İle Vurgu Yaptılar  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet