Skip Navigation Links

Rüya Gibi Düğün ...

Seda & Volkan çifti İssos Otel'de Muhteşem Düğün Töreniyle Dünya Evine Girdi.

Magazin   A+a-

TAT ailesinin kızı Seda ile Avcu Ailesinin oğlu Volkan İssos Otel de rüya gibi düğün töreniyle hayatını birleştirdi.Çiftin nikahını, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf Civelek kıydı. Başkan Civelek nikah töreninden sonra evlilik cüzdanını geline verdi.

 

Düğünde ilk olarak alkışlar arasında sahneye gelen genç çift ilk danslarını yaptı. Pasta kesiminin ardından genç çiftin nikâh törenine geçildi. Genç çiftin nikâhını İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek kıyarken nikâh şahitliklerini ise Av.Gazenfer Dik ve Ali Fuat Bereket yaptı.İssos Otel’de düzenlenen düğün törenine İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Avukat Gazenfer Dik, Ak Parti İskenderun Belediye Başkan adayı Seyfi Dingil, meclis üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, işadamları, her iki ailenin yakınları katıldı. Nikâh merasiminin ardından ise davetliler gönüllerince eğlendiler.

 

Nikah töreninde konuşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Önce mutluluklar diliyorum. Herkes size mutluluklar dileyecek. İnsan hep hayatı boyunca mutluluk arar. Mutluluğun kaynağı sevgidir. Birbirinizi sevin. Sevginin besini de saygıdır. Birbirinizi sayın. Hayatı, dünyayı sevin. Saydıkça, sevdikçe mutluluğunuz artar. Birbirinize çok yakışıyorsunuz. Sevginiz zaten gözlerinizden okunuyor.Tebrik ediyorum mutluluklar diliyorum'' dedi.

Genç çifte günün anısına Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün imzası bulunan bir çift fincan hediye eden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Kahveyi kim pişirecek?” diye sordu.

 

Damadın “Ben” cevabı üzerine, konuşmasına devam eden Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Kahvenin kırk yıl hatırı var. Her evlilik yıldönümünde kahveyi damat pişirecek, birlikte içeceksiniz. Fincanı gelin yıkayacak. Hayatı paylaşın” diye konuştu.

Genç çiftleri, düğünlerinde yakınları ve arkadaşları yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak oldular. Tat ve Avcu aileleri de gelen misafirler ile tek tek ilgilenerek örnek bir ev sahipliği yaptılar.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet