Bu İçeriği Paylaş
26 Ocak 2012 Perşembe

“Hizmetlerimiz her geçen gün daha iyiye gidiyor”

İskenderun Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Hüseyin Yunus, 2011 yılı faaliyetlerini açıkladı.



 
İskenderun Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Hüseyin Yunus, 2011 yılı faaliyetlerini açıkladı.
 
“Hizmetlerimiz her geçen gün daha iyiye gidiyor”
 
İskenderun Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak 32 poliklinik, 32 diş hekimi, 6 diş teknisyeni ve 15 hemşireyle hizmet verdiklerini ifade eden Başhekim Yunus, “2010 yılında İskenderun Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimize 132.632 hasta müracaat etmiş olup, 2011’de bu oran 147.459’lara ulaşmıştır. Hastalarımıza, 453.562 adet diş çekimi, 31.222 adet dolgu tedavisi, 5004 adet kanal tedavisi, 32.917 sabit protez yapılmıştır. Merkezimizin acil polikliniği mevcut olup, saat 24.00’a kadar hizmet vermektedir” dedi.
Geçen yıl başlayan implant tedavisinin hız kesmeden devam ettiğini ifade eden Başhekim Yunus, “2012 yılında da Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak hastalarımıza daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek için çalışıyoruz. Hizmetlerimiz her geçen gün daha iyiye gidiyor ve daha büyük mesafeler kat ediyoruz. Hasta sağlığı önceliğimizdir, bunun yanı sıra verilen hizmetin kalitesine bağlı olarak hasta memnuniyetleri bize olumlu dönüşleri biz hekimleri çok sevindiriyor” dedi. Ayrıca eve de sağlık hizmetlerinin devam ettiğini vurgulayan Yunus, vatandaşların müracaatları üzerine Hastanenin mobil diş ekibi evde muayene ve tedavi uygulaması yapıyor. Yatalak olan hastaların evlerine kadar giderek burada şifa dağıtıyorlar.
 
 


 
 
* İçeriğe henüz yorum yapılmamış ilk yorumu siz yapmak istiyorsanız aşağıdaki metin kutusunu doldurun ve gönder'e tıklayın. Yorumlarınızı yazarken sizin hakkınızda hukuki sorumluluk arz ettiğini önemle bilgilerinize arz ederiz.
Yorum Yazın
 
İlgili diğer içerikler
Diğer Reklamlar
 
Günün Diger Manşetleri
Dostluk Kazandı Dostluk Kazandı.. İskenderun basın mensupları futbol şölenine devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Ak..
0 yorum Gündem - 19.05.2012
Bekir Altan, Yaşlıları Köşklere Taşıyacak! Bekir Altan, Yaşlıları Köşklere Taş.. Hatay’ın Dörtyol ilçesine bağlı Payas Belediyesi, Yaşlılara sahip çıkma adına, o..
0 yorum Gündem - 18.05.2012
Yolcu iskelesinin ihalesi yapıldı Yolcu iskelesinin ihalesi yapıldı.. Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek: İskele denizle köprü olacak..
0 yorum Gündem - 18.05.2012
Üye Bilgi